Naam en doelstelling

Vernieuw Je Relatie

Waarom doen we wat we doen?

We willen meer betekenen voor anderen. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven als zelfstandige ondernemers, groeide ons verlangen om meer te betekenen voor mensen om ons heen. In het bijzonder voor mensen met nood in hun huwelijk/relatie en gezin, maar juist ook voor mensen die een echtscheiding hebben meegemaakt en toch weer willen investeren in een nieuwe relatie.

Hans en Coby

Wij zijn Hans en Coby van Wetten, beide geboren in 1956 en met elkaar getrouwd in 1978. We hebben 3 kinderen en meerdere kleinkinderen. Vanuit onze geloofsovertuiging weten we dat het huwelijk de meest kostbare relatie is die je kunt bedenken. Ons huwelijk heeft al menig storm doorstaan. We hebben ervaren hoe kostbaar/aanvullend je kunt zijn voor elkaar, mits je bereid bent om een goede balans te brengen in geven en ontvangen. Ook hebben we ontdekt dat een huwelijk niet zomaar goed blijft, daar moet je voor werken en soms heb je hulp nodig om dat praktisch te maken en verder te groeien.

Onze overtuiging

In onze counseling en cursussen staan jullie centraal en we willen dus horen wat jullie te vertellen hebben. Vanuit onze christelijke overtuiging helpen we anderen graag. Het is niet noodzakelijk om een christelijke achtergrond te hebben. We hebben beide een 4-jarige opleiding tot contextueel pastoraal werker afgerond, werken dus vanuit het contextueel gedachtegoed én zijn ervaringsdeskundigen.

Bel gerust: 06 511 818 99
of mail naar: jpvanwetten@gmail.com

Visie

Verbeter je relatie en begin bij jezelf. Dat betekent voor ons mensen terugbrengen naar hun authenticiteit, mensen thuis laten komen.

Doel

Mensen door pastoraat zichtbaar maken voor elkaar en in hun kracht zetten om het  verschil te maken. Dit willen we bereiken door tijd vrij te maken voor je relatie en pastorale counseling.

    • Tijd met elkaar doorbrengen in een ontspannen privésfeer.
    • Leuke opdrachten maken met elkaar in een afgebakend tijdsbestek.
    • Begeleiding op maat.

… Vernieuw

    • Ontdek en herontdek door heroverweging.
    • Liefde als werkwoord omarmen.
    • Destructieve invloeden omzetten in constructieve doelen.

… Je

    • Jouw relatie is de meest kostbare relatie die je maar kunt bedenken! En dat gaat jou ter harte.
    • Huwelijk/relatie mislukt? Zorgdragen voor je nieuwe huwelijk/relatie.

… Relatie

    • Denken en spreken in rechtvaardig en onrechtvaardig.
    • Samen zonder veroordeling je verantwoordelijkheid oppakken.

Contact

VERNIEUW JE RELATIE
Hans van Wetten
Telefoon: 06 511 818 99
Email: jpvanwetten@gmail.com

Ligplaats Bed & Breakfastboot Unitas
Tegenover J.B.Bakemakade 96
Rotterdam-Zuid
(vlakbij Feyenoordstadion).

Screenshot