MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN

Professionele coaching op de Unitas

Een weekend/midweek (kan ook langer) lang o.l.v. professionele coaching. Heel intensief werken aan je relatie. Mijn ervaring is dat onder een structureel geleid programma jullie uitgedaagd worden om na te denken over blokkades in jullie relatie. Kom, ga de uitdaging aan!!

Investeer een weekend of midweek om aan je relatie te werken!! Je zult kostbare vruchten plukken en....de begeleiding is in de prijs inbegrepen.

Kosten: € 404,42  inclusief toeristenbel. en inclusief:
3 overnachtingen in de schippersroef, bedlinnen, handdoeken, toiletartikelen, privé douche/toilet,  koffie/thee en een wijntje, maar exclusief ontbijt.

Wilt u gebruik maken van onze ontbijtservice komt er per persoon per dag € 9,00 bij.    
• Want in het weekend heb je alle tijd voor elkaar.
• Jullie hebben de tijd om dingen te laten bezinken.
• Je wordt professioneel begeleid en krijgt direct hulp als conflicten zich openbaren.
• Ook heb je genoeg tijd voor leuke opdrachten en het krijgen van nieuwe inzichten.
• Je krijgt praktische tips en oefeningen om thuis toe te passen.
Klik hier voor meer informatie over de schippersroef.

Counseling bij je thuis of via Skype

Vinden jullie het moeilijk om naar ons toe te komen? Dan kunnen we naar jullie toekomen, maar een hele ontspannen en mooie manier is ook via Skype. Met elkaar bepalen we wat de beste tijd is, dat kan overdag of in de avonduren. We beginnen met een kennismaking (intake), nadat jullie de vragenlijsten hebben ingevuld of een iDNA-scan (zie www.idna-scan.nl.)  hebben gedaan. (kosten scan € 75,00)

Als ik naar jullie toekom, dan is het intakegesprek gratis. (je betaalt alleen de reiskosten.) N.a.v. dit gesprek kijken we of iets voor elkaar kunnen betekenen. Als het klikt is het € 45,00 per gesprek + reisonkostenvergoeding.

Via Skype, als het klikt, is het € 35,00 per gesprek, maar ook het intakegesprek gratis.

Bel gerust: 06 511 818 99 .......
of mail naar: jpvanwetten@gmail.com

Meer mogelijkheden

Je mag ons ook inschakelen:

• Wanneer jullie je goed willen voorbereiden op jullie aankomend huwelijk.
• Als je het gevoel heb dat je huwelijk/relatie aan een onderhoudsbeurt toe is.
• Voor een communicatiecursus. Je begrijpt anderen beter en je wordt zelf beter begrepen.
• Juiste look? Want als je lekker in je vel zit, wil je dat ook uitstralen.(zie onder)

Voorbereidingscursus voor de grote stappen in je relatie
Hebben jullie plannen om te trouwen? Gefeliciteerd! Want dat betekent mooie, grote en liefdevolle plannen voor jullie samen. Met zulke stappen ga je de volgende fase van jullie relatie in. Daarop kan je je voorbereiden met een voorbereidingscursus waarin je in vier avonden ook de eventuele valkuilen van een relatie leert kennen. Zulke valkuilen kun je beter leren kennen in tijden van voorspoed, doe daar je voordeel mee als je in de toekomst een keer wind tegen krijgt. Kosten: € 96,- per avond (in groepsverband de prijs in overleg)

Onderhoudsbeurt voor huwelijk of relatie
Wilt u samen met uw kerk, gemeente of vrienden iets bijzonders doen? Organiseer dan eens een huwelijks-APK, want net als uw auto heeft iedere relatie weleens een 10.000-kilometerbeurt nodig. Jullie zijn acht avonden samen, waarin jullie luisteren naar tips en intiem als partners, niet in de groep, met elkaar praten. Jullie werken wat opdrachten uit, zodat jullie tot nieuwe inzichten komen.
Kosten: € 118,- per echtpaar incl. materiaal, met een minimum aantal echtparen van vier.

Communicatiecursus.
Deze cursus bestaat uit vijf avonden met praktische handvaten, leuke tips en oefeningen.
Kosten: € 30, - per persoon met een minimaal aantal deelnemers van 10 personen.(excl. Reiskosten)

Bel gerust: 06 511 818 99 en we komen graag een keertje langs om kennis te maken.                                          Voor meer informatie ga terug naar coaching en kijk onder kopje: naam en doelstelling of mail naar: jpvanwetten@hotmail.com

Kleur - en huidadvies!
Kleren maken de man. En wij vinden dat daar veel waarheid in schuilt.... Onzeker over je uiterlijk? Onzeker over de aanschaf van kleding of make-up?
Ontdek de kleur die bij jouw uiterlijk past, koop nooit meer de verkeerde kleding en straal als nooit tevoren. Je krijgt een positiever zelfbeeld en wordt meer zelfbewust door het advies van de kleurenconsulente. Voor meer informatie: kijk onder het kopje: Unique colors

Bel gerust: Coby Lourier, 06 222 263 89
Of mail naar: cobylourier@hotmail.nl